Need ametid võiks kokku võtta väljendiga „Ameerika unelm", aga võib-olla saaks ka Eestis neid tehes veidi lisaraha teenida.

Järjekorras istuja - 1000+ dollarit nädalas

Järjekorras seismine on tüütu. Olgu ihaldusobjektiks siis populaarne esineja või mõni eriti vinge tehnikavidin. Inimesed on valmis ootama öö läbi, et olla esimeste seas. Tihti ongi selle taga loogika, et „kes ees see mees", teised jäävad ilma. Ometi on järjekorras seismine ebameeldiv, eriti kui on külm. Kui loodus kutsub, siis võid oma koha kaotada. Muresid on palju.

Ameeriklane Robert Samuelile vist meeldib järjekorras olla. Ta on sellest teinud äri. Heal nädalal teenib ta enam kui 1000 dollarit. Mees kaotas 2012. aastal töö müügiesindajana ning pani üles töökuulutuse, et on valmis seisma järjekorras nende inimeste eest, kes soovivad iPhone 5. Ta küsis selle eest 100 dollarit. Inimene, kes temalt teenuse ostis, loobus küll iPhone'i ostust, kuid Samuelile maksis ausalt 100 dollarit ära. Samuel ei läinud rahaga minema vaid müüs oma koha edasi. Ta kutsus ka sõpru järjekorras seisma. Ta rentis kohapeal munareste 5 dollarit tükk. Nende peal said inimesed istuda. 19 tundi hiljem oli ta teeninud 325 dollarit.

Ta alustas oma äriga ja küsib 25 dollarit tunnis esimese tunni kohta ja siis iga järgneva poole tunni kohta 10 dollarit. Mees on kaasanud ka oma sõpru. Üks hull seisis 43 tundi järjekorras, mis viis Shark Tanki katsetele. Ettevõte teenis nii 800 dollarit.

Ussilüpsja - 1000 dollarit grammi mürgi eest

Paljud inimesed kardavad usse. Kui sul aga hirmu ei ole, siis on sinu ees avatud üks huvitav uks. Sa võid saada ussilüpsjaks. See on inimene, kes üritab saada kätte maailma ohtlikumate usside mürki. Olgu selleks kobra või lõgismadu. Mürk viiakse haiglatesse ja laboratooriumitesse, et luua vastumürki, mida mitmete haiguste raviks kasutada saab.

Ussid ei saa lüpsmise käigus muide viga.

Pruutneitsi - 2000 dollarit pulma eest

Kellele ei meeldi pulmad? Kui pruudil ei ole aga kuigi palju sõpru või pereliikmeid, siis ei pruugi pulmadeks valmistumine nii rõõmsaks kujuneda. Jen Glantz lõi ettevõtte Bridesmaid for Hire. Tema enda mure oli teistsugune - järjest abiellusid mitmed tema sõbrannad ning ta pidi pidevalt uusi kleite ostma, tüdrukute õhtutel käima, kõnesid ette valmistama ja neid ette kandma. Ta pani üles töökuulutuse, et otsib tööd pruutneitsina neile naistele, kellel ei ole piisavalt sõpru ja perekonnaliikmeid. Nädaka lõpuks oli tal postkastis üle 1000 e-kirja.

Olemas on mitu paketti konsultatsioonidest, planeerimise ning reaalse pruutneitsiteenuseni välja.

Glantzi sõnul garanteerib ta, et ei joo alkoholi ning jääb kuni peo lõpuni professionaalseks. Plaanis on peagi pakkuda sarnast teenust ka peigmeestele, kui tal ei leidu pädevat isameest.

Õnneküpsise sõnumite kirjutaja - 40 000 dollarit aastas

Hiina toiduga kaasa antava õnneküpsise sees on sõnum. Keegi on selle kirjutanud. Tegemist on kas vabakutseliste kirjatsurradega või suisa ettevõtetega, kes ongi nende sõnumite kirjutamisele spetsialiseerunud.

Leinaja - 35 dollarit tunnis

Väga morbiidne töökoht. Briti firma Rent a Mourner rendib välja kas üksikisikuid või inimeste gruppe, kes tulevad matustele, peiedele või mõlemale üritusele. Neid kutsutakse neile matustele, kus muidu tuleks vähe inimesi.

Teenus ei tähenda vaid seda, et keegi tuleb kohale nutab, sööb ja joob sinu kulul ning lahkub. Enne matuseid kohtutakse perega, tutvutakse pere ajalooga ning lepitakse kokku käitumine, riietus ning kõik muu, mis aitaks neil teiste kohaletulnute sisse integreeruda. Idee tuli Lähis-Idast, kus matustele palgatakse naisi, kes seal nutavad.