Keni ja Anne'i abielu sõlmiti 2003. aastal ning neil on ühiselt kolm alla 10 aastast last.

Abieluga käis kaasas ka kokkulepe, et lahutuse korral saab naine 1% mehe varast. Ken Griffinil on täna hinge taga 6,5 miljardit dollarit. Naine sai seega 65 miljonit dollarit, aga vaidlus käib nüüd alimentide üle. Ehkki Keni ei murraks ka see, kui ta peabki iga kuu Anne'ile nii palju maksma, on asi tema puhul põhimõttes. Kas naisel on siiski alus olemas?

Anne Dias Griffini advokaadid esitasid kohtule paberid selle kohta, millele alimendiks makstav summa igakuisel kuluma hakkab. Tuleb öelda, et USAs tähendavad alimendid ühtlasi seda, et seda saaval osapoolel peab säilima samasugune elustandard nagu tal kooselu vältel oli. Nüüd siis aga mõned väljavõtted kuludest, mida naine igal kuul tegema peab:

60 000 dollarit - kontoriruumid ning isiklikud töötajad;

160 000 dollarit - elupinna rentimine;

300 000 dollarit - erajahiga kontinentide vahel seilamine;

8000 dollarit - kingitused;

7200 dollarit - söömine restoranides;

6800 dollarit - igapäevane toit;

2000 dollarit - kirjatarbed.

Lisaks sellele nõuab naine 450 000 dollarit, et katta 10-päevase puhkusereisi kulud. Ta käis nimelt kolme lapsega talvel St. Bartsil.

Tavainimesele tunduvad need kulutused hullumeelsed, aga need ei ole sugugi kaugel sellest summast, mida mees ja naine abikaasadena kulutasid. Naise advokaatide poolt esitatud dokumentide alusel saab öelda, et paarike kulutas regulaarselt igal kuul üle miljoni dollari. Kõik kulud olid vähem või rohkem seotud lastega. Neil lastel on näiteks kokku neli lapsehoidjat.

Selline on väike sisevaade rikaste inimeste maailma.