Ühendatud Piletid AS-i tegevjuhi Kristjan Konksu sõnul võimaldab uuenenud rakendus määrata asukohapõhiselt lähima ühistranspordi peatuse ning sobiliku väljumisaja, et jõuda õigeaegselt peatusesse ning punktist A punkti B. Lisaks pakub aplikatsioon mugavat ja kasutajasõbralikku sõidupileti ostmise võimalust.

„Suurimaks erinevuseks varasemast aplikatsioonist on selle mastaapsus – kui varasem Bussipiletid.ee mobiilirakendus põhines vaid Tallinna bussiliinidel, siis uus hõlmab tervet Eestit ning on varasemast kiirem ning kasutajasõbralikum,“ selgitas Konks.

Bussipiletid.ee aplikatsioon on nn „native“ ehk loodud spetsiaalselt Apple seadmetele – see tagab kiire ja veatu töötamise.

Funktsionaalne sõiduplaanide rakendus on tasuta allalaetav SIIT!

Kasutajal on võimalik oma igapäevased bussid ja peatused salvestada lemmikute alla, mis muudab ühistranspordi kasutamise mobiilsemaks ja mugavamaks.

Lisaks on rakenduse abil võimalik Tallinnas, Tartus, Harjumaal ja Elektriraudteel osta ka ID-piletit.

Bussipiletid.ee aplikatsioon töötab ka offline ehk ei vaja andmeside teenust.

Praegu saavad uuenenud rakendust alla laadida vaid iPhone’i kasutajad, kuid lähikuudel tuleb välja ka Android telefonidele loodud versioon ning aasta lõpus on oodata ka versiooniuuendust, mis hakkab Tallinnas ja Harjumaal lisaks sõidugraafikule kuvama ka reaalajas järgmise sõiduki tegeliku saabumise aega.