Uueks Hansapanga ühtseks võrguaadressiks on hansa.ee, värske näo saab lehe kujundus ning paraneb kasutamise funktsionaalsus. “Poole miljoni aktiivse kasutajaga internetipanga uuenduskuuri põhjuseks on vajadus parandada kasutamise loogikat ja lõpetada pangaklientide seiklemine eri aadresside vahel,” selgitab Hansapanga jaepanganduse juht Margus Rink. Tema kinnitusel saab see häiriv ebamugavus peagi kõrvaldatud, kliendi jaoks on nüüd info ja tehingud koos ühel aadressil.

Loogilise ülesehituse parandamiseks on uuel lehel kasutatud tootepõhist lähenemist. See tähendab, et näiteks kogu krediitkaarti puudutav tooteinfo, ülevaated ning tehingud on kasutajale mugavalt kättesaadav krediitkaartide alajaotuse alt. “Arendusplaanis on ka digitaalselt allkirjastatud dokumentide, näiteks maksekorralduste, loomine internetipangas. Samuti võimaldab netipank tulevikus kasutaja isiklikku kuluanalüüsi,” lubab Rink.

Senine hanza.net jääb kasutajatele paralleelselt uue netipangaga avatuks paariks kuuks. Esmalt uueneb täielikult vaid erakliendi internetipank.