Fondi investoriteks on Euroopa Investeerimisfond, EBRD, Ambient Sound Investments ning LHV ja Swedbanki pensionifondid.

BPM on uus sõltumatu investeerimisettevõte, millel on kontorid Tallinnas ja Varssavis. Ettevõtte asutajateks ja juhtideks on neli partnerit, kellel on pikaajaline kogemus mezzanine investeeringute tegemisel ja laialdane kontaktide võrgustik Balti riikides ja Poolas.

BPM investeerib Eesti, Läti, Leedu ja Poola ettevõtetesse ning ühe investeeringu suurus jääb vahemikku 2 kuni 10,5 miljonit eurot. Fond võib investeerida väga erinevatesse majandussektoritesse ja finantseerida laienemisi, kapitali restruktureerimisi ja väljaoste.

BPM peab kõige atraktiivsemaks tugevate kasvuväljavaadetega ettevõtteid, mille käive jääb vahemikku 5-50 miljonit eurot ning mis aitavad kaasa kogu regiooni majanduskasvule. Olulisteks kriteeriumiteks investeeringute tegemisel on toimiv ärimudel ning kogenud juhtkond, kes soovib viia oma ettevõtte järgmisele arengutasemele, kuid mitte loovutada kontrolli ettevõtte üle.

BPM Mezzanine Fundi taga on muuhulgas Euroopa Investeerimisfond (läbi Balti Innovatsioonifondi ja Mezzanine Facility for Growth), Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupank (EBRD), investeerimisgrupp Ambient Sound Investments (ASI), LHV pensionifondid ja Swedbanki investeerimisfondid. Fondi juriidiliseks nõustajaks on Van Campen Liem.