"Lux Express Grupp on aastaid olnud suunanäitaja rahvusvaheliste bussivedude turul, pakkudes kõrgeima kvaliteediga ühistransporditeenust kogu Läänemere regioonis Venemaast ja Balti riikidest Poola ja Saksamaani," kommenteeris Lux Expressi ja SEBE omanikfirma Mootor Grupi juhatuse esimees Hugo Osula. "SEBE on Täistunniekspressi näol viinud Eesti-sisestel põhimarsruutidel teenuse kvaliteedi rahvusvahelisele tasemele ja seetõttu on igati loogiline samm need teenused ühe kaubamärgi alla ühendada."
 
Alates kolmapäevast hakkavad Tallinnat Tartu, Narva ja Pärnuga ühendavad Täistunniekspressid reisijaid teenindama Lux Expressi kaubamärgi all. "Reisijatele on olulisim muudatus Täistunniekspresside liitumine meie püsikliendiprogrammi ja rahvusvahelise liinivõrguga," lausus Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu. "Lisanduvad mitmed väljumised Narva ja Pärnu suundadel, samuti avanevad täiendavad soodustused ja võimalused piletiostul."
 
Tallinna ja Tartu vahel on Täistunniekspressil igapäevaselt 14 väljumist igal täistunnil hommikul kella 7 kuni õhtul kella 20. Narva suunal tõuseb Lux Expressi seniste rahvusvaheliste liinidega kombineeritult väljumiste arv nädalapäevast sõltuvalt seniselt seitsmelt kuni kümneni, Pärnu suunal neljalt kuuele. Piletiostul lisandub võimalus minna bussile vaid dokumendi alusel, soetada pilet kuni kuu aega ette ning kasutada kliendiprogrammi Baltic Miles pakutavaid soodustusi.
 
SEBE juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul on reisijateveoga tegelevast ettevõttest viimaste aastatega arenenud grupp, mis tegutseb lisaks eelmainitule ka avaliku liiniveoga kahes Eesti maakonnas ja Tartu linnas ning omab märkimisväärset kompetentsi raske- ja kaitsetehnika hoolduse ja remondi vallas.
 
SEBE riigisiseseid kaugbussiliine opereerib edaspidi viimase 100-protsendiline tütarettevõte Eesti Buss OÜ.
 
"Eesti Bussi lähiaastate peamiseks väljakutseks on kujundada Eesti-sisene liinivõrk reisijale atraktiivseks ja võimalikult mugavaks, näiteks erinevate IT-lahendustega piletiostu lihtsustades ning busside saabumist ja väljumist kõigist peatustest reaalajas kuvades," lausus Väärsi.
 
Viimasel viiel aastal on nii Eesti kui ka rahvusvahelisel turul transpordialaseid teenuseid pakkuva Mootor Grupi ettevõtted investeerinud ühistranspordi arendamisse üle 30 miljoni euro.  Kontserni kuuluvate reisijateveoga tegelevate firmade 2013. aasta prognoositav käive on 37 miljonit eurot. Grupi ettevõtete teenindavate reisijate arv ulatub tänavu kommertsliinidel kokku ligikaudu kolme miljoni inimeseni.
 
Mootor Gruppi kuuluvad Eesti ja Baltimaade turuliidrid SEBE ja Lux Express, pakiveofirma Cargobus ja bussiremonditeenuste pakkuja Busland OÜ. Gruppi kuulub ka bussijaamade teenindamise ja piletimüügiga tegelev Tallinna Bussijaam OÜ. Kogu kontserni prognoositav 2013. aasta käive on 50 miljonit eurot.