Postkastitootjad Kitman ja ETK Sisustus võimaldavad kampaania raames osta postkaste 230-350kroonise soodushinnaga, suuremate tellimuste korral ka soodsamalt.

Igas uues postkastis on kupong, millega saab tasuta tellida ühe kümnest kampaanias osalevast ajalehest — kas Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe, Maalehe, Postimehe, SLÕhtulehe, Äripäeva, Delovõje Vedomisti, Den za Dnjomi, Estonia või Molodjoz^ Estoni.

Kampaania abil soovivad Ajalehtede ja Korteriühistute Liit vältida saadetiste sagedast kadumaminekut ja vahetada nõukogudeaegsed postkastid turvalisemate ja mahukamate Eesti Vabariigi aegsete vastu. Ajalehtede Liidu teatel on Eestis katkisi kirjakaste eri andmeil üle 10.000.

Ajalehtede Liidu tegevdirektor Tarmu Tammerk loodab, et postkastikampaania jõuab ka Eestimaa küladesse ja maapiirkondadesse, kus postiljonide sõnul tihtipeale paljudel postkast sootuks puudub — leht jäetakse kas puuõõnsusse või mõnda muusse kokkulepitud kohta. “Loodan, et puuõõnsusi ei pea enam postkastina kasutama,” ütles Tammerk ETAle.