Tänaseks on Bolti tark- ja riistvaras mitmeid ohutusfunktsioone nagu käimasoleva sõidu andmete jagamine või rakendusesisene SOS nupp suurema riskiga piirkondades. Detsembri alguses avalikustatud Bolti uus tõukeratas on välja töötatud turvalisima sõidukogemuse tagamiseks. Ettevõttesiseselt arendatud innovatiivse tark- ja riistvaraga neljanda põlvkonna mudelist saab kõige turvalisem tõukeratas turul.

Järgmisel aastal on plaanis platvormile lisada mitmeid ohutusele suunatud uuendusi. Teiste seas arendatakse tehisintellektil põhinevat automaatse sõidu jälgimise lahendust, mis aitab ennetada võimalikke ohtlikke olukordi.

"Vaatamata COVID-19 pandeemia mõjudele on Bolt viimase aasta jooksul tohutult kasvanud. Oleme klientide arvu peaaegu kahekordistanud ja laienenud oma teenustega 50 linna üle maailma," kommenteeris Bolti kaasasutaja ja tegevjuht Markus Villig.

"Oleme miljonite klientite lemmikud tänu taskukohastele hindadele ja teenuse kiirele kättesaadavusele. Keskendume järgmisel aastal oma valdkonnas ohutusele ja platvormi kvaliteedis kindlaks liidriks saamisele. Plaanime kliendile parima võimaliku kvaliteediga teenuse tagamiseks rakendusse lisada uuenduslikke lahendusi, näiteks juhi näotuvastus ja tehisintellektil põhinev sõidumonitooring, mis aitab vältida ohtlikke olukordi," lisas Villig.

"Bolt arendab Euroopa ja Aafrika parimat transpordiplatvormi ning meil on hea meel olla selles nende partnerid. Ettevõte on väljakutseid täis aastal erakordselt hästi hakkama saanud, ning jätkab miljonitele kasutajatele suurepärase kvaliteediga teenuse pakkumist. Oleme pandeemiajärgses maailmas paistvate kasvuvõimaluste osas optimistlikud ning toetame Bolti nende teenuste arendamises," kommenteeris D1 Capitali asutaja Dan Sundheim.

Boltil on üle 50 miljoni registreerunud kasutaja 200 linnas ja 40 riigis üle maailma. Lisaks platvormtaksode teenuse laiendamisele Euroopas ja Aafrikas plaanib Bolt järgmisel aastal saada Euroopa suurimaks elektriliste tõukerataste renditeenuse pakkujaks. Selleks plaanib ettevõte laieneda 100 Euroopa linna ja tuua tänavatele 130 000 elektritõukeratast ning -jalgratast. Toidu kojutoomise teenus Bolt Food on kättesaadav 16 riigis ja 33 linnas üle maailma.

D1 Capital Partners on globaalne investeerimisühing, mis tegutseb era- ja avalikel turgudel. Ettevõte kombineerib juhtiva varahaldusettevõtte talendi ja oskused pereettevõtte paindlikkuse ja pikaajalise investeerimisperspektiiviga. Daniel Sundheimi poolt 2018. aastal asutatud D1 tegutseb peamiselt ülemaailmsesse interneti-, tehnoloogia-, telekomi-, meedia-, tarbija-, tervishoiu-, finants-, tööstus- ja kinnisvarasektorisse investeerimisega.

Darsana Capital Partners on investeerimisühing, mis keskendub globaalselt era- ja börsiettevõtetesse tehtavatele pikaajalistele investeeringutele. Ühing on asutatud 2014. aastal ning tegutseb New Yorkis.