Suuremate vabade pindade üüripinnad tahab Kaubamaja sõlmida hiljemalt veebruaris. Uue Tartu Kaubamaja ankurüürnik on Kaubamaja, kes võtab enda alla 6 900 m² hoone 14 400 m² suurusest kaubanduspinnast.

"Lähema kahe kuu jooksul tahame välja valida need kuni 50 kaasüürnikku, kes koos Kaubamajaga hakkavad kujundama Lõuna-Eesti tähtsaima ärikeskuse nägu ja tegu. Usun, et uuest Tartu Kaubamajast saab Lõuna-Eesti tähtsaim tõmbekeskus ja kaasaegse Tartu süda, " ütles Tallinna Kaubamaja AS-i juhatuse esimees Raul Puusepp.

Raul Puusepp rääkis, et Tartu on Tallinna järel suuruselt teine Eesti linn, kuid seni on Tartus puudunud ärikeskus, mis rahuldab ka nõudlike klientide vajadusi. "Uus Tartu Kaubamaja on kaasaegne äritänavatega ostukeskus, mis pakub palju võimalusi ka meelelahutuseks ja sõpradega kohtumiseks. Loome tervikliku ärikeskkonna, kus klient leiab peaaegu kõik, mida ta vajab - alates lilledest ning lõpetades kohvikute ja pangateenustega."

Tallinna Kaubamaja AS arendusdirektor Urmas Pastarus ütles, et uue Tartu Kaubamaja sisekujunduse teinud inglise arhitektuuribüroo Chapman Taylor toob Lõuna-Eesti, aga ka kogu Eesti kaubanduskeskkondadesse täiesti uue mõõtme. "Viru Keskuse edukas käivitumine näitab, et spekulatsioonid linna kesksete ärikeskuste tähtsuse vähenemisest ei pea kaugeltki paika. Inimestele meeldib kesklinnas aega veeta, meelt lahutada ja ostmas käia. Uus Tartu Kaubamaja pakub seda võimalust kõigile ligi 400 000-le Lõuna-Eesti inimesele, " lisas Pastarus.