Esialgu pakutakse klientidele valikuid pakettidega 220 Garanteeritud ja 220 Börsihinnaga, mille hinnad on odavamad kui Eesti Energial, teatas ettevõte.

Ettevõtte eesmärk on võimalusel hinnastada oma elektripakette odavamalt kui konkurentidel, et tegevuse efektiivsusest saadavat kasu jagada oma klientidega.

„Eesti Energia hinnad kajastavad elektrituru taset, ent 220 Energia saab pakkuda soodsamalt vaid kasutades vähemkulukaid müügiviise ning hoides oma tegevuskulud minimaalsena“, kommenteeris 220 Energia juhatuse liige Marko Allikson.

Ta lisas, et 220 Energia on hinnastanud oma paketid selliselt, et kui elektriklient valib elektrimüüjale odavama viisi elektritarbimiseks, siis jagatakse võit kliendiga.

220 Energia müügijuht Vahur Kukk ütles, et elektrimüüja saab alandada oma hindu eelkõige e-arvelduse ning ettemaksude kaudu ning seetõttu on meie klientidele olemas ka vastavad valikuvõimalused.

"Näiteks 1 aastase ettemaksuga paketi hind on 5,86 senti/kWh, ent tavapaketil 0,05 senti/kWh kõrgem (võrdluseks Eesti Energia tänane hind 5,92 senti/kWh). Klientidel on võimalus valida ka erinevaid taastuvenergia liike ning on võimalus tasuda nii elektrienergia kui võrguteenuse eest ühel arvel,“ sõnas ta.

Samas ei salanud ta, et 220 Energial on varuks veel hulk erinevaid pakkumisi edaspidiseks, mis tuuakse turule aegamööda. Siiski, täna tahame tarbijaile tuletada meelde rahvatarkust „tark ei torma“ ning ei soovita klientidel ennast ülepeakaela kaheks-kolmeks aastaks mõne müüja külge aheldada.

220 Energia on liitunud majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning Eleringi poolt algatatud elektrituru avanemise hea tahte koostööleppega. Paralleelselt müüki alustanud 220 Energia Soome sõsarettevõte on võitnud esimeste nädalate jooksul tänaseks juba ligi 1500 uut klienti.

220 Energia OÜ on põhiosas Eesti ja vähemusosas Soome erakapitalil põhinev elektrimüügi ettevõte.