Tegevjuht Tõnis Kase rääkis Ärilehele, et algne mõte oli teha angaar valmis ja anda see filmimeestele kasutada. Nüüdseks on idee laienenud ning Black Box Studiost peaks saama koht, kus korraldada ka teatrietendusi, kontserte ja muid üritusi. „Ehkki stuudio väljaehitamine veel käib, alustab Nafta Films siin augusti algul võtetega. Tootva ettevõttena ehitame teatrilavasid ja dekoratsioone ning saame edaspidi teenust pakkuda ka filmitootjaile," rääkis Kask.

„Ega stuudioid ja paviljone, kus filmivõtteid teha, Eestis ülearu palju pole. On Widescreen Studios, XL Studios, telekanalite stuudiod... Black Box Studiosse, mille üldpind on 1150 m2, tuleb 650 ruutmeetri suurune stuudioruum ning võib-olla lisandub ka väiksem, 280 m2 suurune stuudio," lisas juhataja Koit Annus.

Projektijuht, valguskunstnik Maldar-Mikk Kuusk märkis, et ruumide ideaalsesse korda saamiseks tuleks teha ligi poole miljoni eurone investeering. „Vaja on kütte- ja ventilatsioonisüsteem välja ehitada, soojustada, vajalik tehnikapark soetada. Praegu teeme lava- ja valgustehnika osas koostööd Trumm OÜ-ga," rääkis ta. Uue stuudio vastu on huvi tundnud mitu Soome filmitootjat. „Eesti turg on pisike ja me püüame oma tegevust suunata ikka Eestist väljapoole. Eks hästi kordaläinud koostöö on meelelahutuse ja filmimaailmas ka parim reklaam," ütles ta.