Vaatamata märtsikuisele kasvule prognoosib Tallinna Lennujaam tänavuseks aastaks kasvu aeglustumist. „Mitmed lennufirmad vaatavad oma strateegilisi plaane üle ja seavad uusi eesmärke,” selgitas kommertsdirektor Eero Pärgmäe.

Reisijate arv Tallinna lennujaamas kasvas märtsis kümnendiku võrra rohkem kui 231 000 reisijani. Kõige enam lisandus reisijaid Londoni, Stockholmi ja Kopenhaageni liinidel.

Kuigi märtsi lõpust lõpetas Tallinnast lendamise British Airways, on Londoni liinil oodata positiivse trendi jätkumist ka suveperioodil, sest sinna lendab neli lennufirmat.

Uued liinid Tallinna Lennujaamast

Aprillist alustab Ryanair lendamist Berliini, Barcelonasse ning Dublinisse. Nordica alustab lendamist Nice’i ja Spliti.

Maikuus alustab Nordica lende Odessasse ja Ohridi. Lennufirma Aegean Airlines avab liini Ateenasse ja Belavia hakkab lendama Minskisse.

Juunis alustab Air Baltic lendamist Malagasse, Kopenhaagenisse ja Brüsselisse. Samuti alustab Ellinair lendamist Thessalonikisse ja Nordica avab liini Constantasse.

Augustis alustab Wizz Air lendamist Khutaisisse.

Turkish Airlines lisab lende Istanbuli liinile 10 lendu nädalas. Samuti lisab Helsingi liinile väljumisi Finnair ja Frankfurdi liinile Lufthansa.