Aasta Piirkonna Ettevõte selgub Märjamaa Lihatööstuse, kasevineeri valmistava UPM-Kymmene Otepää ja Pärnumaal elastikniite tootva Fein-Elast Estonia seast. Aasta piirkonna ettevõtte kategooria eesmärk on tunnustada ja tuua eeskujuks majanduslikult edukaid ja regionaalselt olulisi ettevõtteid, kelle põhitegevuse kaudu edeneb ka kohalik eluolu.

Aasta Välisinvestori auhinna nominendid on Euroopa suuruselt teine teki- ja padjatootja Trading House Eesti, üks maailma suurimaid ukse ja aknatootjaid JELD-WEN Eesti ning veepuhastusfiltrite tootja Westaqua-Invest. Auhinnakategooria Aasta Välisinvestor 2015 eesmärk on tunnustada Eestis tegutsevaid ettevõtteid, kes on eriliselt silma paistnud Eestisse tehtud otseste välisinvesteeringute mahuga. Lisaks on need ettevõtted panustanud Eesti majandusellu uute tehnoloogiate ning ärimudelite rakendamise ja kõrge kvalifikatsiooniga töökohtade loomise kaudu.

Aasta Eksportööri tiitlile konkureerivad üks suurimaid kohalikke piimatööstusettevõtteid Valio Eesti, kunstlillede, interjööri kaunistuste ning jõulukaupade disainer ja turustaja Shishi ning ehitusega tegelev ettevõtete grupp Kodumaja. Aasta Eksportöör 2015 eesmärk on tunnustada Eestis tegutsevaid edukalt eksportivaid ettevõtteid ning innustada ettevõtjaid arendama suure lisandväärtusega eksporti.

Aasta Uuendaja tiitlile konkureerivad tänavu internetireklaami müügiga tegelev AdCash, tarkvara arendav CGI Eesti ja Sakala Hambaravi kaubamärgi all tegutsev Bluegate. Aasta Uuendaja 2015 eesmärk on tunnustada Eestis tegutsevaid ettevõtjaid, kes on uuenduste väljatöötamise ja eelkõige nende tulemusliku rakendamisega saavutanud majanduslikku edu, loonud kõrgema lisandväärtusega töökohti või kasutanud teadusmahukaid lahendusi oma toodete ja/või teenuste arendamisel.

Sel aastal antakse esmakordselt välja Aasta Vastutustundliku Ettevõtte auhind. Enim paistsid kogukonna või laiema avalikkuse heaolusse panustamisega välja Tallinn Airport GH, Rauameister ja Playtech Estonia. Kategooria Aasta Vastutustundlik Ettevõte 2015 eesmärk on tunnustada ja väärtustada Eestis tegutsevaid ettevõtteid, kes teadlikult käituvad oma igapäeva tegevustes vastutustundlikult nii töötajate, keskkonna, partnerite kui ka kogukonna suhtes ning on selles jätkusuutlikud.