Näiteks paikneb tabelis 23. kohal Armada Marketsi juht Ingmar Mattus, kes võttis mullu firmast välja üle 1,5 miljoni euro dividende. Armadada Markets tegeleb finantsasutustele erinevate väärtpaberite ning valuutaga kauplemiseks mõeldud platvormide väljatöötamise ja sellega seonduvate teenustega. Mattus on ka ise staažikas erinevate finantsinstrumentidega kaupleja, kes on varem töötanud Eesti pangaliidu infonõuniku ja Admiral Marketsi kauplemisosakonna juhina.

Dividendide tabelis 38. kohal paikneb Marika Vahter (varasema perekonnanimega Nõmmiste), kes on võõrkeelsete kooliõpikute ja raamatute maaletooja Allecto AS juht ning ainuomanik. Tema otsustas mullu firmast dividendidena välja võtta 1,03 miljonit eurot.

Esimese viiekümne suurima mulluse dividendisaaja sekka mahub ka Andres Saar, kes asub tabelis 46. positsioonil. Saar võttis oma firmast Nord Projekt AS välja 900 000 eurot dividende.

Nord Projekti töö on näiteks Tallinna panoraamil silmatorkavad Tornimäe piirkonna kaksitornid. Paar aastat tagasi kirjutas Eesti Ekspress sellest, kuidas hoone arendaja ja arhitektid omavahel vaidlesid, kes on süüdi selles, et majas on kehv ventilatsioon ja vaid kaks lifti, mida on nii suure maja kohta vähe.