Alžeeria, kes on edutult püüdnud saavutada nafta tootmise piiramise kokkulepet, vajaks 111 dollarilist nafta barrelihinda.

Angola, kes annab 5,3% OPECi toodangust, vajaks ING panga andmetel 98 dollarilist nafta hinda. See riik on suurimate kaotajate seas, kes kannatavad madalate nafta hindade tõttu.

Septembrist märtsini 2,2 miljardit dollarit madala nafta hinna tõttu saamata jäänud Ecuador vajaks ING andmetel 117 dollarilist nafta hinda.

Iraan vajaks 93 dollarist nafta hinda, kuid riigi naftaminister Bijan Nadmar Zanganeh ütles, et riik oleks rahul 70 kuni 75 dollarilise nafta hinnaga.

12% OPECi mustas kullast toova Iraagi jaoks oleks hea nafta hind 71 dollarit. Samas plaanib riik suurendada sel kuul nafta toodangut 26%, 3,75 miljoni barrelini päevas.

Kuveit saab hakkama päris madala nafta hinnaga. Neile on vajalik vähemalt 47 dollariline nafta hind.

Kodusõjas vaevlev Liibüa vajab 215 dollarilist nafta hinda. ING andmetel 119 dollarilist nafta hinda vajav Nigeeria ei ole suutnud tõsta piisavalt nafta toodangut, et ületada madalast hinnast tingitud mõju.

Katarile oleks sobiv nafta hind 59 dollarit. See riik on OPECis kõige vähem sõltuv naftast ning nende kulud on ühed madalamad.

Kolmandiku OPECi naftast müüv Saudi Araabia vajab 103 dollarilist nafta hinda. Maailma suurim nafta eksportöör on hoidnud aasta neljal esimesel kuul toodangu suurimana alates 1970. aastast, et säilitada oma turuosa vaatamata mitte-OPECI maade nafta toodangu kasvule.

Araabia Ühendemiraatidele sobib 73 dollariline nafta hind. See riik sobitas end novembris Saudi Araabia, Kuveidi ja Katariga, lüües tagasi teiste OPECi liikmete kava piirata nafta tootmist. Deutsche Banki hinnangul on riigil nii palju finantsvarasid, et pidada ku tuleval aastal vastu 70 dollarilise nafta hinnaga.

Novembris nafta toodangu kärpimise soovi vedanud Venezuela vajaks 121 dollarilist nafta hinda. Samas on just see riik ise ajalooliselt olnud üks suuremaid seatud kvootide rikkujaid. Sotsialistliku riigi juht Nicolas Maduro ütles läinud kuul, et Venezuela ja OPECi parimates huvides oleks keskmises perspektiivis 100 dollariline nafta hind.