GMP Clubhotel Pühajärve restoran
Veise sisefilee köögiviljade ja pähklipaneeringus kartulipüreega 24 eurot

Kaheksa jalga Kõue mõisa peahoones
Antrekoot hooajajuurviljadega ja punaveini kastmega 22 eurot

Kolm Sibulat Tallinnas Telliskivi tänaval
Eestimaine kohafilee muskaatkõrvitsa-ingveripüree, kartuli ja marineeritud aedviljadega 12 eurot

Polpo
Tournedos Rossini – mustaploomitšatni, hooajaliste köögiviljade ja punaveini-kastmega 19 eurot

Salt
Vasika sisefilee värske kartuliga 18eurot

Till&Kummel
Part peenramaal - krõbedaks küpsetatud pardikoib, rooskapsas, suhkruhernes, varajane porgand, kartul, õunaveinikaste, maitseroheline 13 eurot

Mitte ühelgi aastal Eesti 50 parima söögikoha valimisel selle kuueaastase ajaloo jooksul ei ole edetabelisse tagasi pääsenud restoranide arv olnud nii suur kui tänavu, kirjutab programmi Eesti Maitsed kodulehekülg.

Vaatasime ka nende toidukohtade menüüsid ja leidsime sealt sellised hõrgutised:

Ammende
Lihaveise sisefilee rohelise kartulipüree, kodukeldri aedviljade, parmesanivahvli,
pohlageeli ja portveinikastmega 23 eurot

Gianni
Tallekarree rosmariini ja küüslauguga 26 eurot

Antonius
Grillitud lihaveise sisefilee lillkapsapüree, männiriisikakastme, Savoy kapsa ja ahjuküüslauguga
22 eurot

Egoist kodulehel oma roogade hindasid ei avalda.

Kui oled mõnda neist toidukohtadest külastanud, anna teada, kuidas sealne kokakunst maitses või millised olid su hinna-tähelepankud, kirjuta rahvahaal@delfi.ee.