Nordic Aviation Groupi juhatuse liikmed on Jaan Tamm, Ahto Pärl ning Erik Sakkov, kelle brutopalgaks on 9800 eurot kuus.

Võrdluseks võib tuua, et äriliselt igati kasumliku Tallinna Sadama tänaseks küll korruptsioonikahtlusega kinni peetud juhatuse esimees Ain Kaljurand teenis umbes 8800 euro suurust kuupalka. Samas küündis aga nüüdseks juba Eesti endise lennufirma Estonian Airi juhi Jan Palmeri kuupalk üle 20 000 euro.

Nordic Aviationi nõukogusse kuuluvad Peeter Tohver, Katrin Rasmann, Toomas Haidak ja Toomas Uibo. Nõukogu esimehe Tohveri töötasu on 354 eurot kuus, nõukogu liikme tasu 236 eurot.

Praegu on Nordic Aviationi lennud korraldatud koostöös nelja erineva lennufirmaga, kes rendivad välja oma lennukeid koos meeskonnaga. Lennufirma BMI lendab kahe Embraeriga, Carpatairil ja Trade Airil mõlemal on Fokker 100 reaktiivlennukid ning Nextjet rendib välja kaht ATP tüüpi turbopropeller lennukit.

Juhatuse esimees Jaan Tamm ütles, et uue lennufirma fookus on teenindada Eesti reisijaid, aga huvi on osaleda ka rahvusvahelises koostöös, näiteks allhankelendude pakkumises.