Edetabel on koostatud iga mobiilirakenduse unikaalsete kasutajate arvu põhjal, vahendas Business Insider.

10. Music (iTunes Radio/iCloud)
Apple’i sisseehitatud muusika äpp võttis 42,5 miljoni unikaalse kasutajaga kümnenda koha.
Hind: tasuta

9. Instagram
Kas see on selfie või foto sinu viimasest einest, Instagram on fotode jagamiste äppide kuningas. Äpp nägi tänavu keskmiselt 43,9 miljonit unikaalset kasutajat. Mobiilirakenduse kasutajate aastane kasv on 34%.
Hind: tasuta (iOS, Android)

8. Google+
Google+ on arenenud sotsiaalsest võrgustikust ühenduslüliks teiste Google’i äppide vahel nagu Gmail ja YouTube, mis on aidanud mobiilirakendusel saada kokku 48,38 miljonit unikaalset kasutajat.
Hind: tasuta (iOS, Android)

7. Facebook Messenger
Facebook tekitas kära, kui murdis sõnumite vahetamise lahti eraldiseisvaks äppiks Facebook Messengeriks. Kärale vaatamata see töötas, kuna äpi unikaalsete kasutajate arv on jõudnud 53,7 miljonini.
Hind: tasuta (iOS, Android)

6. Gmail
Vaatamata sõnumineerimise võidukäigule, vajavad inimesed endiselt e-maile ning Gmail on kõige populaarsem e-kirjade äpp 72,4 miljoni kasutajaga.
Hind: tasuta (iOS, Android)

5. Google Maps
Google Maps pakub praegu parimaid kaarte ning see äpp on kohustuslik igaühe jaoks, kes kasutavad ühisliiklus. Google Mapsil on tänavu ligikaudu 79 miljonit unikaalset kasutajat.
Hind: tasuta (iOS, Android)

4. Google Play
Mõnikord on vaja äppi, et teisi äppe alla laadida. Google’i veebipood, Google Play, laetakse alla enamikes Android-telefonides, mis upitas äpi 84,9 miljoni kasutajaga neljandale kohale.

3. YouTube
YouTube’i mobiiliäpp on endiselt parim koht videote vaatamiseks mobiilis. Äppi keskmine kasutajate arv on tänavu 88,3 miljonit. Aastas kasvas kasutajate arv 26 protsendi jagu.
Hind: tasuta (iOS, Android)

2. Google Search
Inimesed armastavad guugeldada ning parima võimaluse mobiilis annab selleks Google Search äpp. Äpp jõudis tänavu 90,7 miljoni unikaalse kasutajaga teisele kohale.
Hind: tasuta (iOS, Android)

1. Facebook
Facebooki põhi-äpp oli tänavu enim alla laetud mobiilirakendus ning seda koguni üle 118 miljoni unikaalse kasutajaga. Alates mullusest on selle kasutajate arv kasvanud 15 protsendi jagu.
Hind: tasuta (iOS, Android)