"Me avalikustame oma pakettide hinnad oktoobri alguses uuel kodulehel ning avame siis ühtlasi ka kõnekeskuse, kuhu saab klient helistada ja nõu küsida," ütles Delfi Majandusele Elektrum Eesti juht Raivo Videvik.

Tänasel kohtumisel pressiga tõi aga firma välja neli paketti eratarbijatele - „Pere klõps“, „Aktiivne klõps“, „Mugav klõps“ ja „Säästu klõps“.

Videviku sõnul on neljast paketist parim valik tavatarbijale, kes kasutab elektrit valgustite ja kodutehnika tarbeks, „Mugav klõps“, kuna see on mõeldud pigem päevasel ajal elektrit vajavale tarijale.

„Neile, kes aga kütavad kodu elektriga, soovitaks pigem paketti „Aktiivne klõps“, kuna see sobib paremini klientidele, kelle elektritarbimine on öösiti suurem, kui päeval,“ sõnas Videvik.

„Pere klõps“ sobib Videviku sõnul aga mitme elanikuga kodule.

„Meie neljas pakett „Säästu klõps“ hakkab lähtuma kampaaniatest – ehk siis teeme selle paketi raames klientidele erinevaid soodsaid kampaaniaid paar korda aastas,“ jäi Videvik napisõnaliseks.

Elektrum Eesti juhi Videviku sõnul meelitavad nad kliente elektrituru avanedes endale peamiselt heade hindadega.

„Ma usun jah, et meie pakutavate pakettide hinnad on teistest paremad,“ ütles Videvik.

„Kindlasti ei soovita ma tarbijatel jääda vana teenusepakkuja juurde vaid vaadata turul ringi, sest usun, et meie pakkumised tulevad märksa paremate hindadega.“

Elektrum teeb pakettide hinnad avalikuks oktoobri esimesel poolel. „Siis saab ka sõlmida lepinguid ning küsida nõu meie kõnekeskuselt, mille me koos pakettide hindade avalikustamisega avame,“ sõnas Videvik.

Elektrumi paketid eratarbijale:

"Pere klõps" on hea valik neile, kes otsivad stabiilsust ja soovivad igas kuus maksta kindlaksmääratud summa kWh eest. Valides selle paketi, ei sõltu kWh hind tarbimisest, sest hind kWh eest on fikseeritud. Pakett võimaldab väga täpselt planeerida elektrienergiale kuluvat raha.


"Säästu klõps" sobib neile, kellele meeldib oma majapidamise eelarvel ja kulutustel silma peal hoida. Selles paketis on soodustused ja eripakkumised, mis kaasnevad pikaajalise lepinguga.

"Aktiivne klõps" aitab kulusid kokku hoida eelkõige tarkade lahenduste ja elektri säästmisega. Elektri hind on fikseeritud ning elektritarbimise arvestamine toimub ajatsoonide järgi – hind on erinev päevasele ja öisele elektrile. Selle paketiga on kõige suurem võimalus ise oma tarbimist ja seeläbi ka säästmist juhtida. Imehästi sobib

Pakett on näiteks sellisele inimesele, kes kasutab elektrit oma kodu kütmiseks.

"Mugav klõps" on, nagu nimigi ütleb, pakett neile, kes ei taha oma pead elektriasjadega liialt vaevata. Üks leping, mis pakub tarbimiskindlust pikemaks ajaks ja kindlaksmääratud hinnaga, on parim valik neile, kes hindavad eelkõige mugavust ja sõbralikke lepingutingimusi.