22. septembril jõudis USAs teleekraanidele "Suure paugu teooria" 8. hooaja esimene osa, millele järgnes kohe ka teine episood. Kolmas vaatus leiab aset täna öösel. Selle ülipopulaarse seriaali jätkumine oli aga kahtluse all, kui tootjad ning kolm peategelast kuidagi palga küsimustes kokkuleppele ei saanud. Nimelt nõudsid Jim Parsons, Johnny Galecki ja Kaley Cuoco-Sweeting suurt palgatõusu. Siiani olid kõik näitlejad teeninud 350 000 dollarit ühe episoodi kohta, nüüd sooviti saada miljonit. Lõpuks saadigi oma tahtmine ning sellega astuti väga eksklusiivsesse klubisse.

Paralleele hakati esmalt tõmbama legendaarsete "Sõpradega", kes said kõik seriaali viimasel hooajal miljoni ühe episoodi eest. Tõe huvides olgu öeldud, et 2002. aasta 1 000 000 võrduks tänses vääringus 1 300 000. Seega on nohikuseriaali näitlejatel veel natuke maad minna.

Toome aga siinkohal ära ülejäänud näitlejad, kes maagilise piiri on ületanud:

Jerry Seinfeld (1997) "Seinfeld" - esimene telenäitleja, kes selle summani on jõudnud. Miljon episoodi eest teenis ta 9. ehk viimase hooaja osade eest. Teised peaosalised Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus ja Michael Richards teenisid igaüks 500 000 episoodi eest. Telekanal soovis ka 10. hooaega ning Seinfeld oleks teeninud uskumatud 5 miljonit dollarit ühe episoodi eest, kuid see ei realiseerunud.

Tim Allen (1998) "Kodu korda" - mees teenis 1,25 miljonit osa eest sarja viimasel aastal.

Paul Reiser ja Helen Hunt (1998) "Hull sinu järele" - seriaali viimasel ehk 8. hooajal teenisid mõlemad peategelased miljon dollarit episoodi eest. Osasid oli kokku 22.

"Sõprade" kuuik (2002) - kuus sõpra pidasid läbirääkimisi ühiselt, sest esimeste hooaegade järel selgus, et nad teenivad erinevat palka. Soov oli aga, et kõigil oleks teenistus sama. Kusjuures algaastail oli palganumbriks 20 000 - 40 000 dollarit episoodi kohta. Viimasel kahel hooajal oli see aga miljon dollarit. Kõik "Sõprade" staarid teenisid kümne hooaja peale 88,4 miljonit dollarit.

Kelsey Grammer (2002) "Frasier" - Üks teleajaloo edukamaid "spinoffe" (sellele eelnes "Cheers"). Kokku võitis seriaal 37 Emmyt. Viimasel kahel hooajal teenis peaosaline Grammer 1,6 miljonit ühe osa eest. See tähendas, et tema pangaarvele tõi seriaal kahel hooajal 77 miljonit dollarit.

James Gandolfini (2003) "Sopranod" - pärast inetut kohtuga ähvardamist nii näitleja kui telekanali poolt otsustasid pooled lõpuks, et viimasel kahel hooajal teenib maffiabossi kehastanud Gandolfini ühe osa eest miljon dollarit.

Ray Romano (2004) "Kõigile meeldib Raymond" - kahel viimasel hooajal tõi seriaali üks episood peaosatäitjale sisse koguni 1,7 miljonit dollarit.

Charlie Sheen (2010) "Kaks ja pool meest" - 1,8 miljonit ühe episoodi eest on siiani rekord. Samas olid Sheeniga seotud tohutud probleemid ning viimane hooaeg jäi üldse pooleli. 16 seeria järel otsustati hooajale joon alla tõmmata ning Sheeni teenetest loobuti.

Tagasi "Suure paugu teooria" juurde. Lisaks eelpool mainituile on seriaalis veel kaks kandvat tegelast, keda mängivad Simon Helberg ja Kunal Nayyar. Suvel ähvardasid nad seriaalist lahkuda, kuna nende palgaks oleks jäänud 75 000 dollarit episoodi kohta, 17 korda vähem kui suur kolmik. Paari päevaga sai see viga parandatud ning nad teenivad järgnevatel hooaegadel 750 000 dollarit osa eest. Seriaali 10. hooajal ootab aga neidki ees miljoni-dollariline tšekk.