Margus Kull ütles Äripäevale, et info Merko Ehituse tegevuskavast ning süüdistustest jõudis temani täna hommikul. „Lükkame omalt poolt kõik meie vastu esitatud süüdistused tagasi ja vaidlustame juhatusest tagasikutsumise kohtus,“ pareeris ta nõukogu süüdistusi.

„Oskame omalt poolt kinnitada, et oleme kinni pidanud reeglitest ning Eesti Vabariigi seadustest. Erikontrolli vaidlustasime kuna tegemist oli ainult ühe vähemusaktsionäri vastu suunatud kontrolliga ning palusime omalt poolt sarnane kontroll läbi viia võrdsuse printsiibist lähtuvalt ka suuraktsionäri osas.“

Nii Margus kui ka Liia Kulli ametlikud telefoninumbrid on olnud täna suletud ja kinni on pandud ka nende töö e-maili aadressid.

Ehitusfirma Merko Ehitus kontserni kuuluva Merko Tartu nõukogu otsustas eile erakorraliselt kutsuda ettevõtte juhatusest tagasi Margus Kulli ja Liia Kulli.

Ettevõte teatas börsile, et Merko Tartu senine juhatus on ettevõtte juhtimisel eiranud nõukogu seaduslikke korraldusi ega ole pidanud kinni Merko kontserni üldistest juhtimispõhimõtetest.