Aerosmithil on kokku 25 kuldset plaati, 18 platiinumalbumit ja 12 multi-platiinumalbumit. Lisaks 21 singlit, mis on jõudnud Billboard Hot 100 hulgas 40 parema sisse. Neil on neli Grammyt, kuus Ameerika Muusikaauhinda ja kümme MTV Video Music Awardi.

2007. aastal võtsid suure riski nii bänd kui ka mängutootja Activision. Nad soovisid koostöös välja anda mängu „Guitar Hero: Aerosmith". Nii andiski Aerosmith oma 29 klaasikaks saanud laulu õigused mängutootjale. 29. juunil 2008. aastal tuli mäng lettidele. Alguses arvati, et sellel ei ole suurt edu, kuna seda ostavad ainult suured Aerosmithi fännid. Juhtus aga see, et mängust sai täielik hit. Esimese nädalaga müüdi seda üle maailma 600 000 koopiat, see tõi sisse 25 miljonit dollarit. Kolm kuud hiljem oli müüdud üle miljoni koopia ja raha kasseeritud üle 50 miljoni dollari. Tänaseks on seda müüdud üle 4 miljoni eksemplari. Mängu edu tõttu on bänd teeninud suuri summasid.

„Nende Guitar Hero versioon on toonud rohkem sisse kui misiganes album, mille nad on välja lasknud. Pärast mängu välja tulemist on nende toodete ja piletite läbimüük oluliselt kasvanud. Lisaks saavad nad küsida rohkem raha ka uute plaadilepingute eest," ütles Activisioni tegevjuht Bobby Kotick.

Plaadimüük kasvas vanal bändil tõepoolest lausa 40% võrra. Nende muusika avastas enda jaoks täiesti uus põlvkond. Niisiis on Aerosmith raskustele vaatamata kirjutanud end suurte tähtedega muusikaajalukku. Videomäng andis neile uue ja vingema tuule tiibadesse. Bändi liider Steven Tyler on täna 66-aastane.