Ostu-müügitehingut nõustas investeerimispank United Partners Corporate Finance AS, teatasid osapooled.

Tehingut aitas finantseerida KredEx, seda nii pangalaenu käendamise kui kapitalilaenu väljastamisega. Kui laenukäendusi on KredEx väljastanud juba 2001. aastast alates, siis kapitalilaenu väljastamise näol oli tegemist esmakordse tehinguga.

Estonian Artist Agency tegeleb muusika plaatide tootmisega, ettevõttele kuulub arvukalt litsentse nii Eesti kui ka välismaiste artistide osas.

DVD 2002 toodab DVD-filme nende müügiks Eestis. Ettevõte on turliider laste- ja Eesti filmitoodangu osas. Tuntumateks ettevõttele kuuluvateks toodeteks on lastesari “Muumi”, Eesti filmitoodangu osas aga koostöös Tallinfilmiga „Nimed Marmortahvlil”, „Eestlased Kremlis”, „Tühirand”, „Kuldrannake”, „Müümise Kunst” ja paljud teised.

Records Hulgi tegeleb CD ja DVD plaatide hulgimüügiga ning CD100 on Eesti suurim audio-ja videotoodete jaemüügikett, millele kuulub 14 poodi üle Eesti. Grupil on plaanis lähiajal lisaks Eestile oma tegevust laiendada ka teistes Balti riikides.

Detsembris omandas ärimees Oliver Kruuda muuhulgas ajakirja Just! välja andva firma Olliwood OÜ, mille üks osanikke oli Renee Meriste.