Rannuti Kaubandusele kuuluvad Discounter kaubamärgi all tegutsevad riidepoed Eestis, Lätis ja Leedus. Äri läheb hästi, müügikäive ulatub pea poolesaja miljoni kroonini, dividendeks määrati mullu viis miljonit krooni. Nendes poodides müüdi Mari Rahumägi juhitud, kuid emafirma pankrotistumise tõttu eelmisel aastal tegevuse lõpetanud kataloogikaubamaja Quelle laojääke.

Ettevõtte juht Marko Tamm kinnitas, et firmal on ka 2010. aastal läinud hästi ja tulemustega ollakse ise väga rahul. Tema sõnul loodi Rannuti Kaubanduse tõesti alles 2008 aastal, eelnevalt oli Discounteri kaubamärk teise ettevõtte käsutuses ning omandati Rannuti Kaubanduse poolt 2008 a. oktoobris. See tähendab, et kohe, kui ettevõte tegevust alustas.

“Peale seda avasime 2009 a. alguses täiendavate investeeringute toel 2 uut müügipunkti ning alustasime laienemist Läti ning Leedu turgudele,” märgib Tamm.

“Ettevõtte omanik(ud) tänab(vad) teid väga viisaka kirja eest ja on valmis läbi ettevõtte juhatuse vastama kõikidele huvi pakkuvatele küsimustele,” vastas Tamm kirjalikult Äripäeva küsimustele, kui soovisime teada, kes on selle eduka ettevõtte omanik.

Kuni 2009. aasta suveni kuulus Rannuti Kaubanduse OÜ firmale Quail Consult, mille omanikuks oli omakorda advokaadibüroo Concordia jurist Andres Vutt.