Odavaim ühe otsa pilet maksab 80 eurot (1250 krooni), lisanduvad lennujaamamaksud. Koos maksudega on edasi-tagasi pileti hinnaks 3333 krooni. Finnairi odavaim edasi-tagasi pilet Tallinnast läbi Helsingi Milanosse jääb samasse hinnaklassi. Riiast lendab otse Milanosse Air Baltic, ka nende hinnad on pea samad Volare ja Finnairi hindadega.

14. maist 12. juunini lendab Volare Tallinnast Milanosse esmaspäeviti ja reedeti. Lend väljub öösel kell 2.15 ja jõuab kohale kl 3.55. Edasi kuni septembrini lennatakse samadel kellaaegadel, kuid teisi- ja neljapäeviti. Sügisest jätkuvad taas esmaspäevased ja reedesed lennud.

Milanost Tallinna saab alates mai keskpaigast lennata neljapäeviti ja pühapäeviti kl 21.50, lennuk maandub siin kl 1.30. Suvel lendab Volare Milanost Tallinna samadel kellaaegadel, kuid esmaspäeviti ja kolmapäeviti. Septembri keskpaigast jätkuvad taas neljapäevased ja pühapäevased lennud.

Volarele kuulub 22 lennukit, Tallinna hakatakse lendama Airbusi mudeliga A320.

Tallinna lendamiseks kasutab Volare Milanos Orio al Serio lennujaama, mis asub Milanost 45 km kirdes Bergamo linna külje all. Orio al Serio lennujaama kasutavad teiste seas ka odavlennukompaniid Ryanair, Air Berlin, Sky Europe, BMI, Sterling. Milano linnas asuvat kaks suurt rahvusvahelist lennujaama on Malpensa ja Linate.

Tallinn on Volarele ainuke sihtkoht Põhja-Euroopas. Lisaks Eestile lendab Volare Itaaliast ka Hispaaniasse, Prantsusmaale, Suurbritanniasse, Belgiasse, Saksamaale, Albaaniasse, Tshehhi, Shveitsi, Rumeeniasse. Tallinna kõrval on uueks sihtkohaks Kreeka pealinn Ateena.

Itaalia kapitalil põhinev holdingfirma Volare Group sündis 2000. aasta augustis lennukompaniide AirEurope ja Volare Airlines ühinemisel. Volare Airlines alustas tegevust kevadel 1998 tsharterlennufirmana.