Salva kindlustusdirektor Urmas Kivirüüdi sõnul olid veebruari väljamaksed viimase aasta suurimad, millest pea poole moodustasid liikluskahjud. “Veebruari iseloomustas hüvitiste suur maht, sealjuures ligi pooled kõikidest kahjujuhtumitest tulid liiklusest ning nende seas olid enim kokkupõrkeid ristuval teel liikuvate sõidukitega ja otsasõite parklas,” lausus Kivirüüt. Salva Kindlustus maksis veebruaris liikluskahjusid ligi 410 000 euro ulatuses, mida on viiendiku võrra rohkem kui eelmise aasta samal kuul.

Kaskokindlustuse väljamakseid tegi Salva veebruaris 257 000 euro mahus, mida on veidi vähem kui möödunud aastal samal ajal. Samuti näitasid Urmas Kivirüüdi sõnul kerget langust reisikindlustuse hüvitised, mis ulatusid ligi 65 000 euroni.

Varakindlustuse kahjuhüvitised ulatusid veebruaris 368 000 euroni, millest suurimad kodukindlustuse ühekordsed väljamaksed ulatusid kuni 5000 euroni veesüsteemi rikete ning tulekahjude tagajärgede likvideerimiseks. “Kindlasti maksab juba aegsasti enne kevadsuviseid remondi- ja ehitustöid üle vaadata oma senised kodukindlustuse lepingud, et need kataksid kõik vajalikud riskid, ehitustööde käigus tekkivad võimalikud kahjud ning ka kindlustussumma oleks vastavuses vara tegeliku väärtusega,” lausus Salva kindlustusdirektor.

Salva Kindlustus kogus veebruaris ligikaudu 1,5 miljoni euro ulatuses kindlustusmakseid.