Refinantseerimisega saadud kapital suunatakse mitmete kavandatavate arenduste läbiviimiseks. Nende hulka kuuluvad nii Norde kui ka Lasnamäe Centrumi laiendused ning uue kaubanduskeskuse arendamine Tartu maanteel Tallinna Lennujaama läheduses.

"Meil on väga hea meel tehingu eduka läbiviimise üle Nordea toel ja usaldusel ning jätkame põnevusega koostööd panga professionaalse meeskonnaga," ütles Capfieldi finantsdirektor Kaja Kirsch.

"Capfield   on meie turul saavutanud silmapaistvaid tulemusi ja meil on rõõm aidata kaasa niivõrd tugeva arendaja tegevuse laiendamisele," lausus Nordea korporatiivpanganduse juht Peter S. Treialt.

Capfieldi tegevjuht Tallinnas Ruben Gornischeff ütles: "Refinantseerimine näitab meie osanike ja Nordea pühendumust kõrgetasemeliste ning kasumlike kaubanduskeskuste loomiseks Tallinna parimates asukohtades. Ootan juba lähitulevikus mitme kaubanduskeskuse avamist."

Lisaks eelnevale kavatseb Capfield tulevikus laieneda Eestist välja teistesse Balti riikidesse ja Lääne-Euroopa suurematesse linnadesse.

Capfield

Capfield on ostukeskuste omanik ja arendaja Eestis. Capfieldi portfell koosneb kuuest Eestis asuvast jaekaubanduskeskusest renditava brutopinnaga (GLA) üle 75 000 m2 ja ka erinevatest arendamiseks ettenähtud kruntidest.

Capfieldi portfell on üks Eesti suurimaid jaekaubandusportfelle, mis sisaldab ihaldatud asukohti kesk- ja eeslinnapiirkondades. Muljetavaldav 65% suurune osa portfelli GLA-st koosneb suurtest ankurrentnikest, kelle hulgas on tuntud kohalikud ja rahvusvahelised kaubamärgid nagu Bauhaus, Maxima, Prisma, Rimi, Selver, SportsDirect, Baltika Fashion Chains, Denim Dream, Jysk, Euronics ning Apollo raamatupoed.