“Vene naised kaklesid seal telerite pärast, midagi tehti katki ka,” kirjeldab Kaupo pool tundi pärast OnOffi avamist. “Naised kaklesid rohkem kui mehed, üks naine sai vist viga ka.”

“See oli loomaaed, ammu pole sellist näinud,” lisas OnOffist välja saanud Vello. “Turvamehed oleks pidanud korraldama, et inimesed normaalselt sisse pääsevad, nemad aga ainult hoiavad rahvamassi ukse ees kinni.”

Odavat televiisorit tahtnud, kuid sellest ilma jäänud noor tallinlanna Irina tõdes, et idee minna ONOFFi telerit ostma oli viga ja rohkem ta sinna ei tule.

“Minu tuttavad ööbisid oma autos parklas poe ees, liitusin nendega üks tund enne avamist. Üks mees jagas omaalgatuslikult isegi numbreid ja meie olime esimese 50 hulgas,” räägib Irina ONOFFi ees suitsu tõmmates.

“Algul oli isegi lõbus, kuid kaks minutit enne poe avamist hakkas väga hirmus, rahvamass hakkas pressima, ammu pole sellist õudust näinud.”

“Kui sisse saime, jooksid mehed kiiremini, nad on tugevamad ka, trügisid aktiivsemalt. Minu tuttav sai teleri küll, mina aga mitte,” sõnab ta.

Irina läks enda sõnul odavat telerit nõudma poe müüja poole. “Olin ju esimese 50 hulgas, kuid keegi müügijuht ütles, et ainult 50 telerit on 1000 kroonised ja ei ükski rohkem,” ütleb ta.

“Kuid ta lohutas sellega, et need olid kehvad Soome päritolu telerid, tunduvalt parema LG teleri saab umbes 2400 krooniga.”

Neljapäeval saavad esimesed ONOFFi külastajad 500 krooniga grilliga mikrolaineahju. Küsimusele, kas proovib homme mikrolaineahju saada, vastas Irina kategooriliselt “ei”.

Uus elektroonikapood OnOff tegi uksed lahti kolmapäeval kell 12. Esimest 50 ostjat said osta televiisori 1000 krooni eest.