3+ on TV 3 sõsarkanal, mille programm on nähtav nii Viasati Kodukasutaja Kuldpaketi kliendile kui kaabeltelevisiooni vaatajale, teatas Delfile TV3.

“3+ on selgelt meelelahutuslik telekanal, mis pakub menusarju, Venemaa omasaateid ning TV3 programmil põhinevaid häid filme,” ütles TV3 tegevdirektor Toomas Vara.

Telekanali 3+ programm ostetakse Venemaalt ning kava pannakse kokku Eestis kohalikust vaatajast lähtuvalt. Eestis toimub ka reklaamimüük.

“3+ kujuneb reklaamiandjale kindlasti väga atraktiivseks. Hetkel on venekeelse elanikkonna hulk ja teleturul oleva Vene raha suhe ilmselgelt tasakaalust väljas. Vene firmade raha on teleturul hetkel vaid ligi 10 protsenti,” lisas Vara.

3+ programmis on nii menusarju, Venemaa omatoodangut kui TV3 3+ filmivalikul põhinevaid filme.

Programmis on näiteks maailmakuulsad seriaalid “C.S.I.”, “C.S.I.:Miami”, Venemaa oma versioonid tõsielusarjadest “Minu väga paks ja täiesti talumatu peigmees”, “Maja 2”. Lisaks jutushow “Aknad”, uudistemagasin “Bulvaril” ning pilasari “Nukud”. Õhtused filmid on kõik venekeelse pealelugemisega.

Telekanal 3+ avamine on rahvusvahelise meediakontserni MTG (Modern Times Group) järjekordne projekt Balti riikides. Mullu novembris alustas 3+ Läti TV3 kõrval.