Gadalovi sõnul valis ta just Narva, sest seal on palju kvalifitseeritud personali ning Gadalov kavatseb oma uue ettevõtmise tooteid eksportida nii Venemaale kui ka Euroopa Liitu, vahendab Äripäev.

"Me ei ole kruvikeeramise ettevõte, meie kliendid on näiteks Ford Motor Company, Caterpillar, Electrolux, Henke-Era. Iga projekt tehakse individuaalse tellimuse järgi, seega on meil vaja kvalifitseeritud tööjõudu. Venemaal hakkab kuldsete kätega inimesi aina vähemaks jääma, aga Narvas on nad olemas," kommenteeris Gadalov.

Riikide erinevus on Gadalovi sõnul üsna suur. "Mul on Venemaal äri juba 20 aastat, siin Eestis ma alles alustan seda. Minu jaoks on näiteks mugav see, et kõik riigistruktuurid töötavad üsna korrektselt, näiteks maksuamet. Palju asju lahendatakse hästi kiiresti ning inimesed on siin palju sõbralikumad," kirjeldas Gadalov.

Gadalov lisas, et kui ta suhtleb Eesti venelastega, siis nad kiristavad eestlaste peale hambaid. "Mulle tundub, et need Eesti venelased ei ole Venemaal elanud ning ma soovitan neil sinna minna ning seal elada. Venelastel on siin elu parem kui Venemaal. Ja ma ei ole kuulnud, et keegi sõidaks minema. Kõik tulevad siia, aga ära ei sõida," ütles mees.