Harju maakohtu täna toimunud istungil arutati vendade Urbide hagi Ann Tenno vastu võlanõudes 3,2 miljonit krooni. Istungi lõpuks oli rahanõue kerkinud aga juba 8,6 miljoni kroonini.

Vendade Urbide advokaat Üllar Talviste esitas tänasel istungil kompromisslepingu, kuid Tenno advokaat Kenno Vilippuse sõnul pole Tenno sellega täna nõus, vaid soovib, et vennad Urbid, kes ehitasid maja tema maa peale, majast välja koliksid.

“Kuna tundub, et meie kompromisslepingu vastu puudub igasugune huvi, siis esitan analüüsimiseks Simus Kinnisvara täiendava ekspertiishinnangu,” märkis Talviste ning palus kohtunikult istung edasi lükata. Samuti lisas ta, et uus võlanõue on 8,6 miljonit krooni.

“Minu kliendid peavad saama hüvitist, sest on 10 aasta jooksul majasse raha paigutanud. Samuti tuleb tasuda üle 60 000 krooni riigilõivu. Me pole vassinud ega valetanud, vaid soovime õiglast hüvitist,” lisas Talviste.

Tenno advokaadi Kenno Vilippuse sõnul on hetkel aga veel vara miskit välja öelda ning kompromisslepingu oleks võinud hageja tema sõnul ka juba nädal varem esitada.

Uus istung toimub 27. augustil.