Rohtla on logistikasektoris tegutsenud üle viieteistkümne aasta, sellest viimased kümme aastat logistikaettevõttes DPD Eesti AS. Alates 2016. aastast töötas Rohtla ettevõttes tegevjuhina.

Via 3L omanikettevõtte JNG Investments OÜ juhatuse liikme Alger Närska sõnul oli omanikel juba mõnda aega plaan ühendada Via 3L kaubamärki kandvad ettevõtted üheks grupiks. „Raineril on logistikasektoris pikaajaline juhtimiskogemus ja vastav haridus. Ta on üks tugevamaid juhte logistikasektoris ja meil on hea meel tema liitumise üle meie meeskonnaga. Via 3L grupi reorganiseerimise tulemusel saab grupi emaettevõtteks Via 3L OÜ, mis omab kõiki tütarfirmasid Eestis, Lätis ja Leedus. Via 3L OÜ senised juhatuse liikmed Kalle Jaarman ja Rünno Kaiva jätkavad tööd Via 3L OÜ tegevjuhtkonnas," sõnas Närska.

Osana pikemaajalisest strateegiast muudab JNG Investments OÜ oma logistika ärisuuna juhtimisstruktuuri. Logistika ärisuuna emaettevõtteks saab Eestis asuv Via 3L OÜ. Via 3L OÜ ühtsesse struktuuri hakkavad kuuluma kõik Via 3L kaubamärki kandvad ettevõtted Via 3L Spedition OÜ, Via 3L Latvia ja Via 3L Lietuva.

Via 3L teenindab täna erinevates riikides mitmeid tuntud tootjaid ja turustajaid. Ettevõtete konsolideeritud käive oli eelmisel majandusaastal 74 miljonit eurot.

Via 3L omanik on JNG Investments OÜ kontsern, mis ühendab ettevõtteid Balti riikides ja Soomes. Grupi ettevõtetes töötab kokku üle 500 inimese. JNG Investments OÜ konsolideeritud käive ulatus eelmisel majandusaastal 142 miljoni euroni.

Grupi ettevõtete põhitegevus jaguneb kahte ärivaldkonda - müügi- ja turundusteenus, mida esindab kaubamärk "Jungent" ja logistikateenus (lao - ja jaotuslogistika, rahvusvaheline transport), mida osutatakse Via 3L kaubamärgi all.

Via 3L Grupi teenuste ostjateks on põhiliselt rahvusvahelised või kohalikud toidu- ja tarbekauba tootjad, kes vajavad oma toodetele erinevaid tugiteenuseid tarneahelas, kohalikku lao- ja jaotuslogistikateenust või rahvusvahelise transpordipartnerit regioonis.