Lisaks Rootsi juhtivate raadiojaamade RIX FM ja Power Hit Radio muusikavalikule, pakuvad uued muusikajaamad laia muusikavalikut, alustades jazzi ja klassikaga ning lõpetades mitmesuguste viimasel ajal populaarseks saanud muusikastiilidega.

Kümme digitaalset raadiojaama suurendavad MTG Radio tuluallikaid. Programm, mida pakutakse Viasat digitaal TV platvormis, pakub odavate hindadega mitmekesist programmi. Sünergiad Modern Times Group MTG AB olemasolevate raadiotega on olulised ning opereerimiskulud minimaalsed.Kanalid alustavad detsembris ja sellega käivad kaasas kõik digitaalse levimise plusspooled: parem helikvaliteet ja lihtne vastuvõtmine.

RIX FM on Rootsi suurim kommertsraadio ja Power Hit Radio kõige populaarsem kommertsraadiojaam Stockholmis. Lisaks RIX FM ja Power Hit Radio poolt pakutavale muusikavalikule pakuvad kaheksa uut digitaalset raadiojaama temaatilisi programme: dzhäss, klassika, 1950ndate muusikastiilid, 1960ndate muusikavalik, 1970ndate parimad palad, 1980ndate muusika ning 21. sajandi hitid.

Viasat käivitab praegu digitaal TV platvormi Baltimaades. Selleks et vastu võtta digitaalseid Viasati kanaleid, peavad televaatajad ostma smartcard`i. Kaarte on võimalik osta juhtivate satelliittehnika edasimüüjate käest kogu Baltikumis. Kaart tagab ligipääsu paljudele telekanalitele nagu BBC World, MTV, ORT International ja TV1000.