Tuhanded kommunistliku partei toetajad kogunesid samal ajal Kreeka parlamendi ette. Nende juht teatas, et olenemata referendumi tulemusest kannatavad kreeklased igal juhul ning väljendas vastuseisu praegusele valitsusele.

Täna õhtul avaldavad Ateena kesklinnas meelt nii "jah" kui "ei" pooldajad.

Videos kirjeldab Ateenas doktoritööd kirjutav antiikajaloolane Priit-Hendrik Kaldma ülikooli peahoone ees toimuvat järgnevalt: „Parasjagu toimub anarhistide protest laenumeetmete ja rahvahääletuse „ei" poolt. Nemad leiavad, et kõige õigem on lõpetada see võlaorjus ja alustada otsast peale."

Kaldma sõnul pole anarhistide meeleavaldus küll suur, kuid siiski tähendusrikas, sest kui mõni väiksemgi meeleavaldus toimub, pannakse tänavad kinni ja bussid ei sõida. Vastasseisu teeb põnevaks ka fakt, et vaid 400 meetri kaugusel asub parlamendi väljak, kuhu parasjagu kogunesid tuhanded kommunistliku partei toetajad.

Kui anarhistid protestisid „võimu kolmnurgas ja vaimu ees", siis „ei" poolt marssivad kommunistid liikusid parlamendi ette, möödudes endisest pangast, millele anarhistid panid kolm aastat tagasi tule otsa ning kus põlesid sisse kolm panga töötajat.

„Need on nii-öelda revolutsiooni ja protesti vead, aga samas, antud hetkel, nad püüavad anda endast kõik, et näidata KKE, Kreeka Kommunistliku Partei, võimu," selgitas Priit-Hendrik Kaldma.