Selleks, et valimistsirkus oleks täiuslik, oli üritusel olemas juht, helivõimendus, mikrofonid, mahe muusika. Selle järgi keerutasid juba enne Edgar Savisaare saabumist jalga kaks vene naist.

LIPO-s tekkisid järjekorrad nende lettide ette, kust sai osta tavapärasest odavamat kaupa. Ühtlasi täideti usinalt linnapoe tasuta ostukorvi loosimise ankeete. Nende seast loositi hiljem, Savisaare osavõtul välja kümmekond õnnelikku, kes said kilekotitäie söögikraami.

Osa pensionäre istusid kaupluse pinkidele ja jäid ootusärevalt sissepääsu poole kiikama. Savisaar on linnapoes haruldane külaline. Lõppeks, linnapead näebki ju Lasnamäel peaasjalikult ainult enne erinevaid valimisi.

Ka Savisaar ise tunnistas, et ei satu kuigi sageli kunstlikult langetatud hindadega kauplusesse, aga korra kuus käivat sealt siiski läbi. Keskerakonna esimehe rahast jäi LIPO täna ilma. Savisaar arvas, et kuna tema ei ole selle kaupluse sihtgrupp, siis oleks pentsik, kui ta hakkaks sealt midagi vaeste ja väetite eest ära ostma.

Miks Savisaar üldse valimiste eel poodi tuli ja kas ta on valmis Paavo Pettai soovitusel uuesti tallinlaste raha eest trummi lööma, vaadake järgnevast videost: