„Oleme täielikult sellest likviidsusest sõltuvad,“ kinnitas ta. Kreeka ettevõtja sõnul pole seda seni kinni keeratud ilmselt seetõttu, et Kreekalt loodetakse jätkuvalt tõsisemat pööret reformide suunas ning selleks andtakse aega.

Usptreamil endal ei ole Kreekas kliente, ainult peakontor ja töötajad ning nende töövili eksporditakse välismaale. Peakontor on ettevõttel Kreekas, sest seal on leida häid programmeerijaid, lisaks hea toit ning suurepärane meri.

Kreeka praeguseid sündmusi ning poliitilist olukorda hindab ta suureks pettumuseks. Ettevõtjad nagu tema on hõivatud äriga ning oma ettevõtte ülesehitamisega ning poliitilisel maastikul levinud mentaliteet on vananenud. „Ma loodan, et osa mu ametivendi otsustab lähiaastatel poliitkasse minna ning olukorda muuta,“ kinnitas ta.

Mida tooks võimalik Kreeka pankrotistumine talle kui ettevõtjale kaasa, ei osanud Veremis öelda, sest tal ei ole õiget kogemust, mida ühe riigi pankrot kaasa toob. Vaid põgusa kokkupuute põhjal Argentinaga võib ta aga kinnitada, et midagi head, see endaga kaasa ei too.

Küll on aga Kreekal tema hinnangul võimalus olukorda parandada. „Kreekal on väärtuslikku vara, mida ei ole ära kasutatud,“ kinnitas ta.
Üheks varaks on inimesed, haritud kreeklased, kes on õppinud välismaa heades ülikoolides ning kelle teadmisi, oskusi ja kosmopoliitsust peaks aremini kasutama. Teise ressursina nimetab ta loodusressursse: päike, hea kliima ning suurepärased saared.

11 miljoni elanikuga riiki külastab aastas 25 miljonit turisti. Turismi pakutavaid võimalusi ei ole aga Kreeka Veremise sõnul suutnud ära kasutada ja siin on suur potentsiaal.