Vaata ka videot, kus Eesti toidu ala üks peakokkadest tutvustab pakutavaid roogi.

Eesti toidu ala menüü pakub näljastele laulupeolistele erinevaid suitsutatud roogi. Näiteks saab mulgipudru kõrvale küsida suitsuahvenat või suitsuliha. Samuti kuulub pearoogade hulka suitsutatud veisepõsk. Kõigi pearoogade hind on kaheksa eurot. Vegemulgipuder maksab viis eurot.

Värskema ampsu otsijad leiavad endale valikust viie euro eest paarsada grammi kultuurmustikaid, 2,5 euro eest pool liitrit mureleid, pooleliitrisesse topsi on mahutatud ka kolm-neli lapikut virsikut, mille hind samuti kolm eurot.

Suureks hitiks on kujunenud maasikad vahukoorega. Neid müüakse samuti poole liitri kaupa.

Eilsel kontserdil proovis reporter Otto Oliver Olgo kõige klassikalisemat hamburgerit, mida eestlane ette võib kujutada: kukli vahel on liha, salatit ja ohtralt kastet. Hind kaks ja pool eurot. Täna ütles, et enam kindlasti seda ei valiks. Halb ei olnud, aga elamust ka ei pakkunud.

Burgerit pakutakse ka Eesti toidu alal, seal küsitakse ameerikaliku kõhutäie eest kolm eurot.

Õlle-alal saab süüa üsna mehiselt: on šašlõkki, on seakooti ja lihtsat hot dogi. Seakoot maksab üksteist eurot, grill-liha kaheksa ja hot dog kolm. Õlu sinna juurde kaks ja poole eurot.

Õlle-ala menüü paremik: seakoot

Praadi pakutakse ka mujal, kanašašlõkk kartuli ja väikse salatiga maksab kaheksa eurot. Kui sooviksite süüa grillvorste kartulite ja hõrgu hapukapsaga, siis peaksite selle eest välja käima kuus eurot.

Huvitava mõttena müüakse väikseid vorstikesi, kuid mitte kilo, vaid meetriga. Seega, maksad nii palju, kui endale välja mõõdad. Meetri hind on kolm eurot.

Laulupeo jäätis maksab ühe euro. See on ka kõige väiksem summa, mis külma magustoidu ostjal olemas peab olema. Suuremad ja rammusamad jäätised maksavad juba kaks ja pool eurot.

Tasulise WC pilet 50 senti. Kuid, kes raha kokku hoida tahab, saab kasutada ka välikäimlaid. Kätepesuvesi on küll otsas, aga tualetid üsna viisakad.