„Ma feilin iga päev. Mul on kogu aeg 100 asja käsil. Neist üks vast õnnestub ja 99 feilivad,“ tunnistas Täht. Kui avalikkusel on temast ettekujutus kui edukast ettevõtjast, siis tõsi on, et ka teda saadetakse pidevalt ukse pealt tagasi. „Ja öeldakse, et mine minema ja kui sa peaksid veel tagasi tulema, siis kutsume politsei,“ rääkis Täht.

Äriajamise keerukusest tõi ta näiteks Ameerika firma, keda oli juba aasta aega taga ajanud ning lõpuks saanud kohtumise kokku leppida. Aja ning ka raha kokkuhoiuks lendas ta Los Angelesest öise lennuga News Yorki. Kohale jõudes helistas ettevõtte juhi assistent teatega, et juhil ei ole siiski sel päeval kohtumiseks aega.

Ettevõtjale vajalikust jonnakusest ning kindlameelsusest annab aimu Tähe vastus. Ta teatas nimelt, et on juba kohal ja maja ees ega kavatse lahkuda.“ Kui ma sinna juba lendasin, siis eriti tobe oleks öelda, et eks ma lendan siis tagasi ja lepime teise aja kokku,“ rääkis ta.

Täht tunnistas, et ka tema mõtleb ebaõnnestumiste korral, et enam ei jõua ja rohkem ei tee. „Kui aga midagi õnnestub, siis tunned, et oled ikka päris hea,“ rääkis ta.


Täispikka ülekannet Ajujahi inspiratsiooniüritusest, kus Ajujahi vilistlased ja žüriiliikmed oma suurematest läbikukkumistest rääkisid, saab vaadata siit.