„Ma olen õlu über heteromeestele, kes ratsutavad valgel hobusel palja ülakehaga ja kannavad jahinuge. Ma olen õlu tähistamaks 2014. aasta taliolümpiat. Aga ma ei ole mõeldud geidele. Kas armastad turskeid judo matil madistavaid mehi või Speedo ujumispükstes kalastamist? Siis on see õlu sinu jaoks!“

Nii kõlab uue õlle nime „Hello, my name is Vladimir“ tutvustus Brewdogi kodulehel.

Õlletootja kirjutab, et ei saa lihtsalt, käed süles, istuda ja pealt vaadata, kuidas Venemaa „haige ja väänatud“ seadusandlus ei lase inimestel elada oma tõelist elu ja seepärast peab Brewdog vajalikuks selle kohta oma arvamust avaldada.

„Meie põhialused on väljendusvabadus, sõnavabadus ja kirg kõiges, mida me teeme. Seega me annetame 50 protsenti selle õlle müügist saadud kasumist heategevusorganisatsioonidele, mis toetavad sarnaseid väärtusi kandvaid isikuid, kes soovivad end eelarvamustevabalt väljendada,“ teatab Brewdog.

Õlle tegemisel on kasutatud muuhulgas sidrunväändiku marju.

„Me kuulsime, et need marjad on suurepärased suguelu kvaliteedi tõstmiseks, seega saatsime ühe kasti õlut ka Kremlisse, kuna me kahtlustame, et seal on keegi, kes hindab meie abikätt,“ märgib õlletootja lõpetuseks.

Vladimiri eriõlut saab Brewdogi kodulehelt ka tellida.