Vaata videost, kuidas Krafti arvates pikaajalist palgakasvu saavutada ning kas lähitulevik ehk järgmine aasta tuleb tema arvates parem kui käesolev, 2013.aasta?

Krafti sõnul toimub küll pidevalt hindade ja sissetulekute osas ühtlustumine, aga praegu on olnud hinnatõus kiirem kui palgatõus.

Sissetulekute suurendamine pikaajaliselt on see, mis lahendaks kõrgemalt tasustatud töökohtade probleemi ehk et saaksime kutsuda Eestisse kvalifitseeritumat tööjõudu. "Arvan, et see aitab lahendada ka migratsiooniprobleemi ja välismaale õppima läinud noored tahavad siia tagasi tulla. Miks mitte võtta eesmärgiks 10-15 aastaga suurendada kaks korda sissetulekuid?", esitas Kraft retoorilise küsimuse.

"Palgakasvu konkreetset protsenti ei tahaks prognoosida. Küll aga peavad palgakasv ja tootlikkus käima käsikäes, palk ei saa üksi eest ära minna, sest muidu kaotame konkurentsivõimes. Seega tuleb mõlemat suurendada. Tekitada kõrgemas väärtusahelas paremini tasustatavaid töökohti. Peame ettevõtlust veelgi rahvusvahelisemaks muutma ja et allhanketööstus liiguks ka väärtuslikuma allhanke peale."