Vaata videost Oliver Kruuda vastust küsimusele, mida ta Kalevi müügist saadud rahaga pihta hakkab ning kuidas ta arestitud vara üldse müüa saab.

"Ma ei ütleks, et ma just rõõmus oleks, pigem kurb, aga see on elu," sõnas ta müüki kommenteerides.

"Kõik teavad, et iga paneel, valgusti või kruvi, mis siia seina on keeratud, seda ma olen käinud siin valvamas, et see õige koha peal oleks," rääkis ta enda seotusest Kaleviga.

Kruuda ütles, et õppis tehingu käigus ettevõtte müügiprotsessist väga-väga palju, kuna Eestis on neid asju tehtud väiksema kooliga.

"Tegelikult läks hästi, et Orkla Kalevi oma portfelli valis. Me teame, et Baltikumis on müügis palju teisi ettevõtteid," sõnas ta.

"Eestis on palju kritiseeritud, et ettevõtteid müüakse välismaalaste kätte - et siis Orkla ei ole kindlasti mitte esimene võimalik müük, vaid ta on toidu- ja kondiitritööstuses eelviimane müük. Ta ei ole maailma tipp, aga ta on maailma eeltipp ja tema ettevõtete arendamine, ettevõtete hoidmine, edasi viimine on kindlasti parem kui esimese paadiga üle lahe sõites ja kuhugi ära andes," rääkis Kruuda.

"Selle üle on mul hea meel, et nüüd on ettevõttel hea, tugev ja sirgeseljaline omanik. Ei ole nagu meie riigi tühjaks imejad, vaid on ikkagi konkreetsed edasiarendajad."

Norra kontsern Orkla sõlmis lepingu Kalev Chocolate Factory ning selle küpsiste ja jahusegude ärisegmentide ostmiseks. Vastavalt lepingule omandab Orkla 100 protsenti Kalev Chocolate Factory aktsiatest. Vaata videost, millised on aga välisinvestorite plaanid.