„Baby Sharki" võis kuulata isegi USA pesapalli World Seriesi mängul, kui Washington Nationalsi fännid seda nakkavat laulu laulsid ja üheskoos originaalvideost tuntud liigutusi tegid. Selle põhifraas kõlab: Baby Shark, doo-doo-doo-doo-doo-doo". Aga see ei ole populaarne vaid Põhja-Ameerikas. Näiteks Liibanonis sai laul kuulsaks, kui protestijad laulsid seda hirmunud väikelapsele. „Baby Shark" on üks enim vaadatud videoid YouTube'is 4 miljardi vaatamisega. See ei ole uus laul ega video - esmakordselt jõudis see avalikkuse ette kolme aasta eest.

Laulukese taga on Korea perekond ja nad on sellega teeninud juba 125 miljonit dollarit. Kim Min-seok on SmartStudy kaasasutaja. Selle hariduse valdkonnas tegutsev haru Pinkfong andis „Baby Sharki" video välja 2016. aastal. Pinkfongil on täna YouTube'is üle 27 miljoni tellija. Videos on näha tüdrukut ja poissi laulmas haiperekonnast ja löömas käsi kokku nagu need oleks hailõuad.

Esmakordselt muutus laul viraalseks 2017. aastal, kui inimesed hakkasid massiliselt postitama videoid, kus nad ise „Baby Sharki" järgi tegid ja panid juurde #babysharkchallenge. 2018. aastal jõudis laul isegi Suurbritannia lauluedetabeli TOP 40 hulka, maandudes 37. kohal. Praegu käib USAs näiteks „Baby Shark Live" tuur.

Laulu autori isal on firma Samsung Publishing ning kahe ettevõtte varade väärtus on umbes 125 miljonit dollarit. Firma aktsia hind kerkis 89%, kui Washington Nationalsi mängija Gerardo Parra tellis selle laulu väljaku kõlaritest laskmiseks, et end ergutada. Pealtvaatajaile meeldis see ja nad laulsid kaasa ning tegid ka videost tuntud liigutusi (Vaata alulisest videost). Kimi perekonnale kuulub 63% Samsung Publishingist, mis omab 21% SmartStudyst. Kim ise omab SmartStudyst 23%.

38-aastane laulu autor töötas mängude tootmisega tegelevas firmas ja arendas laste jaoks sisu Samsung Publishingis. SmartStudy eesmärk oli luua sisu aina kasvaval turul - nutitelefonidele mõeldud hariduslikud rakendused ja videod. Firma läks lendu siiski just pärast „Baby Sharki" edu. 2018. aastal kerkis firma käive 47% võrra 34,3 miljoni dollari peale.

Ettevõte püüab luua järgmist viraalset hittlugu, aga „Baby Shark" jätkab oma võidukäiku. Laulu on tõlgitud juba 20 keelde.