Sügisest on plaanis iganädalaselt näidata lühikest multifilmiklippi, kus peategelasteks on "Vihaste Lindude" mängust tuttavad tegelased. Hetkel on plaan toota multifilmi 52. nädalaks, vahendas The Guradian.

Kahe ja poole kuni kolme minutilised klipid jõuavad Rovio animatsioonijuhi sõnul vaatajateni läbi kõikide võimalike kanalite. Samas kinnitas Dorra, et Angry Birdsi filmi enne 2015. aastat ei tule.

Roviol on multifilmide näitamiseks plaanis luua täiesti eraldi mobiili aplikatsioon ning kasutab selleks ka oma partneri Samsungi abi.

Mängutootja Rovio ostis 2011. aasta keskel Soome animatsioonistuudio Kombo, et arendada Angry Birds'i mängust välja midagi enamat kui mobiilimäng. Mõned kuud hiljem paljas Rovio nõunikuks endise Marvel Studios juhi David Maiseli ning jutud võimalikust filmist hakkasid levima.

Mobiilimäng Angry Birds on juba tänaseks kasvanud välja mängupiiridest. Poodides on saadaval "Vihaste Lindude" nukke, maiustusi ning raamatuid, isegi Eesti keeles. Maaleht üllitas Eesti keelse versiooni Angry Birdsi munaroogade raamatust.