"Uurisime möödunud aastal kohalikelt elanikelt, et milliseid uusi kaupluseid või teenuspakkujaid oleks piirkonda eelkõige vaja. Erinevaid söögikohti mainiti väga palju, sest siiani on Viimsis võimalused üsna piiratud," kinnitab Viimsi Keskuse turundusjuht Piret Kull. "Näiteks tuli väga palju soove kiirsöögikoha avamise osas ning pered igatsevad hubast paika, kus lastega söömas käia. Seega peaks keskuses avatavad toidukohad viimsilasi igati rõõmustama."

"BabyBackil on juba praegu Viimsis palju püsikliente, kes on seni harjunud külastama meie Tallinnas asuvaid restorane ning on huvi tundnud, kas plaanime koha avada ka nende kodu lähedal, " sõnab BabyBacki turundusjuht Elena Revyakina. "Oleme rõõmsad, et kaua oodatud Viimsi Keskus valmib juba sügisel ning BabyBack saab siis igapäevaselt ka Viimsis oma külalistele parimaid BBQ roogasid pakkuda. Muidugi oleme mõelnud ka lastele - sel ajal kui vanemad naudivad meeldivat õhkkonda ja ameerikalikku toitu, saavad lapsed lõbusalt aega veeta avaras mängutoas."

Lisaks BabyBackile ja Hesburgerile avavad Viimsi Keskuses uksed sushirestoran Silk Sushi, pizzarestoran New York Pizza, võileivarestoran Subway ja Balbiino Onu Eskimo jäätisekohvik. Toiduelamusi pakuvad ka Selveri kaupluse, Delicato gurmeepoe ja Krugeri veinipoe tootevalikud.

Meelelahutuskohtadest avatakse keskuses bowlingu- ja piljardisaalid, lastele pakub aga avastamisrõõmu põnev mänguala.

Viimsi Keskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ning My Fitness spordiklubi, lisaks tulevad sinna erinevad söögi- ja meelelahutuskohad, kauplused ja teenuspakkujad.