Järgmise aasta teises pooles valmiva maja energiaklass saab olema tavapärase C, D või E asemel B. Rahakotile tähendab see aastas soojus- ja elektrienergia tarbimiselt ca 50% suurust kokkuhoidu, vahendab kvuudised.ee.

Skanska EMV juhatuse esimehe Andres Aaviku sõnul on roheline mõtteviis ja energiasäästlikus muutumas praktilise inimese elustiiliks ka Eestis. Pikaajaline kulude kokkuhoid annab märkimisväärse efekti rahakotile, mis on ratsionaalsust arvestades aina olulisem.

Uude kortermajja on planeeritud 34 kahe-neljatoalist korterit üldpinnaga 48,2-122,8 ruutmeetrit. Enamikel korteritel on klaasitud rõdu, viimase korruse korteritel terrass. Suuremates kolme ja neljatoalistes korterites on saun. Kõikide korterite juurde kuulub panipaik soklikorrusel ning parkimiskoht suletud sisehoovis.

Korteritesse paigaldatakse ka köögimööbel koos tehnikaga ning esiku garderoobikapp.

Efektiivse energiaklassi saavutamiseks on igas korteris individuaalne soojustagastusega sundventilatsioon, vihmavee ning lumesulamisvee kogumissüsteem (kasutatakse kastmisveena) ning vee suunamine tualetipottide loputuskastidesse.

Siseviimistluses kasutatakse ainult naturaalseid materjale, korterites on vesipõrandaküte ning laudparkett.