Tunnustuse pälvisid Pohla-koorejäätis iirise täidisega, Vanilli-koorejäätis, Šokolaadi-koorejäätis, Pirni-koorejäätis šokolaadikreemiga ning Vanilli-koorejäätis vahtrasiirupi ja kreeka pähklitega, teatas Balbiino.

„Tunnustatud Eesti Maitse kvaliteedimärk ehk nn Pääsukesemärk annab kinnituse, et tegemist on esmaklassiliste toodetega,” ütles Balbiino juhataja Riho Niils.

„Jäätisetootjaid on turul palju ning toodete suur valik võib ostjad segadusse ajada. Kuigi Balbiino jaoks on kõrge kvaliteet kõigi toodete puhul ühtviisi oluline, annab kvaliteedimärk tarbijale kindluse, et jäätis, mida ta sööb, on valmistatud puhtast ja eestimaisest toorainest. Eelmisel aastal said sama kvaliteedimärgi ka Balbiino City sarja koorejäätised,” rääkis Niils.



„Kõik tunnustuse pälvinud Balbiino tooted on valmistatud puhtast koorest, see tähendab, et jäätise tegemisel on kasutatud loomset ehk piimarasva, mitte taimset rasva” rääkis AS Balbiino kvaliteedi- ja arendusjuht Merike Pärn. „Balbiino sortimendis esindatud mõlemat sorti rasvast valmistatud tooted ning kõigi toodete puhul on järgitud rangeid kvaliteedinõudeid. Paljud tarbijad eelistavad just piimarasvast valmistatud tooteid ning nendele inimestele sobivad Balbiino koorejäätised hästi.”