Viisnurga 2011 aasta teise kvartali müügitulu kasvas 2010 aasta teise kvartaliga võrreldes 34 protsenti ja oli 4,3 miljonit eurot ja kontserni puhaskasum 38 protsenti 197 tuhandelt eurolt 271 tuhande euroni. Võrreldes esimese kvartaliga on käive jäänud peaaegu samaks (+0,7 protsenti), kasum aga kasvanud 2,6 korda, teatas ettevõte.

Segmentide lõikes kasvas eelmise aasta teise kvartaliga võrreldes enim, 51 protsenti ehitusmaterjalide müük, sams kui mööbli jaemüük SKANO ketis kasvas 20 protsenti ja mööblivabriku müük 17 protsenti. Hoolimata müügikasvust tootis Skano kett kokku 39
tuhat eurit kahjumit. Kahjumi põhjusteks on nõrk nõudlus Lätis ja Ukraina grivna kursi nõrgenemine. Mööblivabrik tootis 189 tuhat eurot ning ehitusmaterjalide division 142 tuhat eurot kasumit.

25. mail omandas Viisnurk enampakkumisel 4 mln euro eest Püssis asuva kiudplaadivabriku. Vabriku sisseseade ja ehituse kogumaksumus oli umbes 14,7 miljonit eurot.

Viisnurk juhatuse esimehe Andres Kivistiku sõnul „ tehti Juuli lõpus tehase esimene proovikäivitamine ja täisvõimsuse saavutamine on plaanitud hilissügiseks.