„Eestis kehtib hotellidele Euroopa tärnisüsteem ning järjest rohkem Eesti hotelle esitavad taotlusi tärnide saamiseks. Klientidel on ööbimiskoha valikut lihtsam teha, kui võivad olla kindlad, et teenus vastab ootustele," ütles Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Marika Liivamägi.

Hotellijuhi Kristjan Saare sõnul on tärnid hotellile tunnustuseks, et saavutatud on kõrged kvaliteedistandardid.

Viljandis kolme pargi kohtumiskohas asuv Park Hotell oli enne põhjalikku renoveerimist omanike Olaf Hermani ja Kaupo Kolsari silmis suure töömahuga projekt, mida tehti südamega ja kiirustamata. Maja avati pärast kaks aastat kestnud renoveerimist ja pea 100 aastase pausi järel taas hotellina.

Ajalooline hotellihoone on neljakorruseline. Selle südames asub kõrge siseaatrium - sildadega ühendatud kaks maja tiiba loovad omapärase ruumilahenduse. Esimesel korrusel tegutseb restoran Ormisson ja kohvik. Hotellis on 37 numbrituba ja avar seminariruum.

Eestis haldab hotellide ametlikku tärnisüsteemi Eesti Hotellide ja Restoranide Liit. Tärnisüsteem põhineb Euroopas käivitatud Hotelstars Unioni poolt välja töötatud ühtsel Euroopa tärnisüsteemil.