Kolmapäeval volikogu ees esinedes selgitas linnapea Kalle Jents, et Leviehitus on teinud linnale ettepaneku muuta mitmeid lepingu punkte ning uue kokkuleppe peavad kinnitama nii volikogu kui notar, kuid paraku ei esitanud linnapea volikogule muudetud lepingut, sest linnavalitsus vajab aega, et selgeks saada, kas muutmine on üldse seaduslik, kirjutas Sakala.
Jents ei välistanud, et protsess võib lõppeda hoopis uue konkursi korraldamisega.

Aprilli algul saatis Leviehituse juht Indrek Saar linnavalitsusele kirja, milles palus muuta kohustus ühendada uus ujula linna keskküttesüsteemi ning tegi ettepaneku rajada järve äärde gaasi või bioküttega töötav katlamaja.
Ettepaneku põhjus oli ajalehe andmetel asjaolu, et järve äärde vajalikus suuruses keskküttetorustikku ei ulatu ning selle ehitus võib maksma minna üle kaheksa miljoni krooni.
"Meie oleme andnud materjalid üle keskkonnaametile, et saada teada, kas uue katlamaja ehituseks sellesse piirkonda on vaja teha keskkonnauuringuid," selgitas Jents.
Lisaks palus Leviehitus võimalust lükata edasi ehituse valmimise tähtaeg ja kui praeguse lepingu kohaselt peab hoone valmima käesoleva aasta viimaseks päevaks, siis uues lepingus palub Leviehitus ehituse perioodiks 12 kuud alates notariaalse lepingu sõlmimisest.