"Uus ehitus ja vana osa renoveerimine läksid maksma 2,5 miljonit," ütles Viljandi Centrum AS-i arendusjuht Riho Maisa BNS-ile.

Avamisjärgselt on keskuses 7000 ruutmeetrit kaubandus- ja teeninduspinda, millel tegutseb üle 30 ettevõtte. Uute tulijatena on esindatud Selver, Euronics, Eesti Post ning Männimäe Selverist kesklinna koliv Juku Mänguasjakeskus. Lisaks uutele rentnikele on asukohta muutnud ning kaubavalikut laiendanud Koduekstra, Seppälä, Weekend, Walking, Rademar ja teised.

Uuenenud kaubanduskeskus on võrreldes 15 aastat tagasi ehitatud keskusega avaram ja kaasaegsem, rääkis Maisa. "Varasem bokside kontseptsioon on muudetud tänapäevaseks avaraks kaubanduskeskuseks. Nii saame viljandlastele pakkuda võimalust mugavalt teenuseid ja kaupu kesklinnas ühest kohast kätte saada," lisas ta.

Centrumi Keskus alustas Viljandi kesklinnas tegevust 1998. aasta detsembris, kui avati ligi 30 miljonit krooni maksma läinud 3900-ruutmeetrine Centrumi esimene ehitusjärk. Uuenenud Centrumi Keskuse arendajad on Viljandis kaubanduspindasid haldavad ettevõtted Viljandi Centrum AS ja R&R Haldus OÜ.